Alt Waterproof Keyboard & Mouse

Dé hygiënische toetsenbord en muis combinatie voor elke (flex-)werkplek. 

Een hygiënisch schoongemaakte werkplek in een handomdraai

Afwasbaar en eenvoudig te reinigen

Door een slimme constructie zijn de elektrische onderdelen van dit toetsenbord en deze muis aan de binnenkant afgesloten voor vocht en stof. Hierdoor zijn ze hygiënisch te reinigen met bijvoorbeeld een desinfecterende spray of een doekje met alcohol, maar ook gewoon onder de kraan af te spoelen. Door de verkorte USB-aansluitkabel (verlengkabel standaard meegeleverd) aan zowel toetsenbord als muis, zijn deze eenvoudig los te koppelen voor een snelle reiniging op de plek van gebruik of om mee te nemen voor een schoonmaakbeurt onder de kraan. 

Uitstekend typcomfort

Waar typen op medical grade toetsenborden soms even wennen kan zijn, is het typcomfort op het Alt Waterproof Keyboard niet anders dan op een regulier membraan toetsenbord. Hierdoor is het een eenvoudige omschakeling van standaard office toetsenborden en muizen naar onze hygiënische oplossing, die daarmee weinig aanpassing behoeft. Verder is het toetsenbord laag, wat de ergonomie ten goede komt.

Geef ziektekiemen geen kans

Zowel het Alt Waterproof keyboard als de muis hebben een antibacteriële coating, waardoor de aanhechting van ziektekiemen en andere schadelijke microorganismen wordt tegengegaan. Daarnaast bedraagt de IP waarde maar liefst IP68, waardoor beide items volledig afgesloten zijn voor stof en ruimschoots voldoende waterdicht voor een grondige en COVID bestendige reiniging. 

Ideaal voor de flexibele werkplek

Hybride werken, ofwel deels thuis en deels op kantoor werken, wordt steeds meer de norm. Hierdoor zien we op steeds meer kantoren een verschuiving van vaste naar flexibele werkplek. Zeker als meerdere mensen achter hetzelfde toetsenbord plaats nemen, zo ook bijvoorbeeld in callcenters of bibliotheken, des te meer is het van belang dat dat toetsenbord een schone is. Al helemaal als je bedenkt dat een gemiddeld toetsenbord tot wel 20.000 keer meer microben bevat dan een WC brilGeïnteresseerd in een proefopstelling met Alt Waterproof en eventueel ook onze andere oplossingen voor een hygiënische werkplek? Laat het ons weten en we voorzien u graag van een voorstel op maat! 

Vraag nu uw offerte aan!

Onze contactgegevens

+31 (0)50 850 6960

info@altproducts.nl

Wasaweg 3a

9723JD Groningen

The Netherlands

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Alt distribueert Smartcharge producten door heel Europa, wij houden ruime voorraden en zijn daardoor in staat snel te leveren. Vul ons reseller formulier in en kom met ons in contact.