Varmilo mechanische toetsenborden

 

Bij Alt houden we enorm van mechanische toetsenborden en die van Varmilo zijn ook nog eens een lust voor het oog. Toen we met de fabrikant kennis maakten ontstond er gelijk een band die alleen keyboard nerds met elkaar kunnen krijgen.

Keyboard art

Varmilo legt de lat hoog op het gebied van kwaliteit en design. Zo hoog dat ze het zelf “art” noemen, of je het hier mee  eens bent mag je zelf bepalen. Wij vinden in ieder geval dat er wat pareltjes tussen zitten. Soms zijn de designs zo uniek, dat er niet heel veel van gemaakt worden. 

Mechanische switches

Het voordeel van mechanische switches is dat je een toets niet helemaal hoeft in te drukken om de aanslag te laten registreren. Vooral gamers hebben hier baat bij, maar ook beroepen die snel willen typen. Denk bijvoorbeeld aan journalisten, juristen of chat-operators. 

Bij Varmilo is de keuze divers in verschillende types Cherry MX switch of hun eigen Varmilo EC switches serie. Elke aanslag voelt licht en accuraat.

Muisstil typen

De meest gehoorde klacht bij een mechanisch toetsenbord is het luidde geluid. Dankzij de Cherry MX silent serie is dit nu ook verleden tijd. In veel gevallen is hier stiller op te typen dan een normaal toetsenbord.

Online reviews

Op Youtube zijn er veel reviews van mechanische toetsenborden te vinden. Hiernaast de review van het VA87 Varmilo model.

Video afspelen

Over Alt

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.