Tough-PAC

iPad cases

voor de zorg
 

Tough-PAC Medical ipad cases

iPads worden steeds vaker in de zorg gebruikt, vandaar dat we vanuit het ziekenhuis de vraag kregen of we ook waterdichte en hygiënische cases konden leveren. Sindsdien zijn wij gaan samenwerken met de Engelse fabrikant Inner-vision en distribueren wij binnen Nederland de Tough-PAC producten.

SimplyDock: handig en praktisch in gebruik

Dankzij het docking station is opladen een stuk eenvoudiger en laagdrempeliger. Zet de iPad met case in de dock en het opladen gaat automatisch, je hoeft dus geen kabel meer aan te sluiten.  Daarnaast maakt de hendel het meenemen van de iPad een stuk makkelijker.

 

 

Ontworpen voor Healthcare

  • Waterdichte harde case die de iPad beschermt (IP53)
  • Reinigbaar met alcohol en andere desinfectanten
  • Bescherming voor alle poorten en knoppen
  • Schokbestendig
  • Vervangbare hygiënische screenprotector

Over ons

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.