Smartcharge
Laptopkarren en laadkasten


Smartcharge producten zijn ontwikkeld om het digitale klaslokaal te helpen organiseren. 
Alles netjes op één plek efficient opladen en makkelijk van lokaal naar lokaal te vervoeren. Ook alle adapters en kabels, zonder wirwar opgeborgen.

Ideaal voor het digitale klaslokaal

Slim opladen

Wanneer er te veel laptops tegelijk aan het stroomnet worden gekoppeld treed er een piekspanning op. Deze kan de automaat in de stoppenkast triggeren. In de laptopkar zit een oa. een piekspanningsbegrenzer die  dit voorkomt. Verder meet de software of alle laptops tegelijk opgeladen kunnen worden, of dat het verstandiger is eerst een deel op te laden.

Veilig opgeborgen

Wanneer kostbare laptops of tablets niet in gebruik zijn, moeten ze makkelijk achter slot zijn op te slaan. Bij de Smartcharge producten is dit goed doordacht, zodat dit dagelijks praktisch toe te passen is.

Assortiment​

Bekijk het volledige assortiment van Smartcharge producten in onze productcatalogus. 

Vraag nu uw offerte aan!

Onze contactgegevens

+31 (0)50 850 6960

info@altproducts.nl

Wasaweg 3a

9723JD Groningen

The Netherlands

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Alt distribueert Smartcharge producten door heel Europa, wij houden ruime voorraden en zijn daardoor in staat snel te leveren. Vul ons reseller formulier in en kom met ons in contact.