Over Alt.

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst, een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met speciale oplossingen voor specifieke doelgroepen, met op behoeften gebaseerde technologie, afkomstig van over de hele wereld. Met optimale oplossingen voor professionals met veeleisende taken, van gezondheidszorg tot onderwijs en van tandheelkunde tot assistive technology.

Het verhaal van Alt begon in 2000, toen op eigen inventieve en klantgerichte wijze een accountmanager van Bossers & Cnossen via internet een product bestelde dat hem verder helpt bij het oplossen van een probleem bij een klant. Die actie kreeg een snel succesvol vervolg met de oprichting van BNC Distribution, dat als volle dochter van Bossers & Cnossen op grote schaal klanten ging bedienen als reseller en distributeur van slimme IT-producten. 

In jaren erna werd het assortiment voor de medische en educatieve branches steeds verder uitgebreid en inmiddels leveren we aan klanten over de hele wereld. Om nog beter in te kunnen spelen op specifieke IT-behoeften in de markt ging zijn we vervolgens ook zelf producten gaan ontwikkelen. In 2005 lanceerden we het merk Clevy, dat zich met in-huis ontwikkelde hulpmiddelen richt op de educatie van kinderen en ondersteuning van mensen met speciale behoeften.

Control. Alt. Create.

In 2020 besloten we een ingrijpende verandering door te voeren, de naam BNC Distribution dekte al lang de lading niet meer. Met de nieuwe naam Alt willen we het inventieve en klantgerichte karakter voor de komende jaren onderstrepen.

Dit zijn onze mensen

Jay Bon

Co-owner

Hugo Renken

Sales

Arienne van der Gaast

Sales

Bertran van den Hoff

Operations Lead

Erik van Megen

Designer

Rianne Raatjes

Marketing & Sales

Erik Evenhuis

Finance

Jouw naam hier?

Laten we samenwerken