Kwalitatieve zorg met innovatieve IT oplossingen
Die speciaal zijn ontwikkeld voor veeleisende medische omgevingen, bijdragend aan een betere omgeving voor patiënten en zorgprofessionals Bekijk hieronder het aanbod en bel of mail ons gerust met al uw vragen. Wij staan voor u klaar!

Laserband patiëntidentificatie polsbanden

All-in-one printoplossing van polsbanden voor patiëntidentificatie. De Laserband polsband oplossing biedt veiligheid en comfort voor de patiënt, optimaliseert de workflow en is kosteneffectief.

Medigenic medische keyboards

Medisch gecertificeerde toetsenborden en muizen ontwikkeld in samenwerking met het UCHL. Een volledig vlak oppervlak zorgt voor optimale reiniging van het high-touch surface. Voorzien van een uniek cleaning alert ter herinnering aan desinfectie.

Viewmedic medische pc’s

Medisch gecertificeerde panel pc’s en OK totaaloplossingen, speciaal ontwikkeld voor gebruik in kritische ruimten. Alle producten voldoen aan de WIBAZ-richtlijnen IEC/EN 60601-1 elektrische isolatie. De Viewmedic systemen zijn passief gekoeld.

Tough-PAC medical iPad case

De Tough-PAC is ontwikkeld voor medisch gebruik en is veilig te desinfecteren met de reguliere middelen die in het ziekenhuis gebruikt worden. Tough-PAC biedt bescherming tegen vallen, stoten en vocht.

Barco medische displays

Het Barco Eonis display, gecertificeerd voor medisch gebruik, is zowel aan de voor- als achterzijde volledig te reinigen. Alle aansluitingen zijn gesealed voor extra hygiëne. Optimale beeldkwaliteit. Uitgerust met automatische lichtregulatie en DICOM preset.

CIMmed medische ophangsystemen

Medische VESA ophangsystemen met gepatenteerd ontwerp van volledige kabelintegratie. Onderscheidend in kwaliteit, duurzaamheid, design en hygiëne. Door de modulaire opbouw is de perfecte oplossing beschikbaar voor iedere omgeving.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.