Optimale hygiëne en maximaal typcomfort

Medigenic hygiënische toetsenborden

De bovenkant van een Medigenic toetsenbord is volledig vlak en kan daardoor gemakkelijk gereinigd worden. Los koppelen is niet nodig door de ingebouwde aan/uit knop. Snel en praktisch in gebruik, want regelmatig reinigen gebeurt alleen als het ook makkelijk gaat. 

Wat het ziekenhuis zegt

“Als deskundige infectiepreventie ben ik positief over en stimuleer ik het gebruik van het Medigenic toetsenbord”
Hein Schotsman

“In het UMCG wordt Medigenic al jaren naar tevredenheid gebruikt en nog altijd wordt het gebruik hiervan verder uitgerold op diverse afdelingen.”
Gies Bakker

Regelmatig reinigen en desinfecteren

De beste methode om verspreiding van bactiëren en/of virussen tegen te gaan is regelmatige reiniging en desinfectie van oppervlakken die vaak worden aangeraakt. Bij tandartsen is het hygiëne protocol dat alle oppervlakken binnen de spatzone gereinigd moeten worden na elke behandeling. Bekijk de video hiernaast, hoe gemakkelijk dit is met het Medigenic toetsenbord.

Wat de tandarts zegt

Bij JTV Mondzorg voor kids en De Zorgzame Tandarts investeren we continu in optimale kwaliteit. Enkele jaren geleden waren we op zoek naar makkelijk, hygiënisch te reinigen toetsenborden voor onze tien praktijken. Met support van onze ICT-dienstverlener én onze medewerker Kwaliteit selecteerden we op basis van een aantal criteria de toetsenborden van Medigenic. Na een positief uitgevallen proef in de behandelomgeving, hebben we deze toetsenborden aangeschaft. Inmiddels mogen we concluderen dat de toetsenborden nog steeds bijzonder goed bevallen. Een aanrader dus, wat ons betreft.

Exclusief distributeur

Alt is exclusief Medigenic distributeur in de Benelux en Frankrijk. Wij zetten ons in om altijd genoeg voorraad in huis te hebben, zodat ziekenhuizen, tandartsen en laboratoria altijd op ons kunnen rekenen. Kijk voor meer referenties ook op Medigenic.nl

Over Alt

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.