LaserBand®

Patiëntidentificatie polsbanden

Veiligheid en comfort voor de patiënt voorop

ID-polsbandjes die niet kunnen worden gescand, kunnen de patiëntveiligheid en het vermogen om tijdige zorg te bieden negatief beïnvloeden. LaserBand® direct-print laserpolsbandjes zijn zelf laminerend en hebben een vlak oppervlak, voor optimale scanbaarheid tijdens de hele gebruiksduur. 

Voor elke situatie een oplossing

LaserBand® heeft een polsband voor iedere patiënt. Van geplande zorg en SEH tot aan de kraamafdeling, en van neo-natalogie tot polikliniek en alles daartussenin – Ons brede portfolio zorgt voor de beste afstemming op elke unieke behoefte.

Eenvoudig te implementeren

Een groot voordeel van de LaserBand® oplossing is dat elke laserprinter binnen het ziekenhuis een polsband kan afdrukken, veelal samen met data etiketten op één A4 vel. Er hoeft dus geen extra hardware aangesloten te worden, en implementatie is hierdoor laagdrempelig en makkelijk.

Over Alt

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.