Evenementen van 2022 voor Alt

Na een lange periode van thuiswerken en online meetings, zijn wij weer geprikkeld om nieuwe connecties te maken op internationaal vlak. Wij zijn daarom blij om aan te kondigen dat wij aanwezig zullen zijn op enkele congressen en beurzen die perfect passen bij onze missie en visie. Wij kijken er naar uit om onze producten bij deze evenementen tentoon te stellen en om nieuwe kennis te vergaren van andere inspirerende bedrijven die net als wij Assistive Technology graag op de kaart willen zetten. Natuurlijk ben je nu benieuwd naar welke beurzen en congressen we zullen gaan en daar vertellen wij graag meer over!  

 

   

1. Assistive Technology Forum & DATEurope AGM
Nottwil, Zwitserland – 17 t/m 18 Maart 2022

Het Assistive Technology Forum is een kennisdelingsplatform voor industrieleiders op het gebied van Assistive Technology. Veel gevestigde sprekers zullen hun visie uiteenzetten over onder andere het zorgsysteem en over innovatieve ontwikkelingen op het gebied van medische hulpmiddelen. Wij zullen hier aanwezig zijn als lid van DATEurope.
 
 
 

2. Exposanità
Bologna, Italië – 11 t/m 13 Mei 2022

Exposanità is een evenement in het teken van het innovaties voor de zorg. Wij zullen hier aanwezig zijn met onze Italiaanse partner HelpiCare, en samen hebben wij een spannende aankondiging die we graag op deze beurs willen delen.  

 

3. Colloquium ICT4Care
Affligem, België – 17 Mei 2022

Dit congres zal gaan over IT voor de gezondheidszorg en richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars. Wij als Alt zullen hier onze medische producten presenteren, zoals Medigenic, Tough-Pac en de Laserband.  

 

 

4. Landelijke IB Conferentie
Ede, Nederland – 14 Juni 2022

Bij dit landelijke congres voor Intern Begeleiders zullen wij aanwezig zijn met onze Clevy producten. Het congres richt zich op innoverende ideeën om de wereld van interne begeleiders verder te ontwikkelen. 

 

 

5. REHAB
Karlsruhe, Duitsland – 23 t/m 25 Juni 2022
 

Deze vakbeurs richt zich op hulpmiddelen voor revalidatie, therapie, zorg en inclusie. Hier zullen we onze Clevy producten demonsteren, een presentatie over de vernieuwde Clevy Dyscover verzorgen en alvast een tipje van de sluier oplichten wat betreft een aantal nieuwe Alt producten. U vindt ons ook hier in DATEurope paviljoen, op stand nummer i22-c.

 

 

6. ATAAC – Zagreb, Kroatië – 29-30 September 2022

Georganiseerd door onze Kroatische partner E-Glas, is dit evenement in de regio vanaf het begin toonaangevend op het gebied van assistive technology en hulpmiddelen voor alternatieve communicatie. Ook hier zijn we als Clevy vertegenwoordigd, met o.a. het eerste en enige ondersteunende toetsenbord in de lokale Latijnse en Cyrillische lay-outs.

Zie ook:

Vacature Officemanager

Vacature Officemanager 36-32 uur | Groningen, Groningen Wij hebben per direct plek voor een gedreven officemanager. Word jij er blij van om anderen te ontzorgen

Lees meer >