Start out clever with Clevy products.

Clevy Keyboard
Clevy Mouse
Clevy Headphone
Clevy Dyscover

Clevy wordt ontwikkeld en geproduceerd door Alt. Veelal in samenwerking met Hogescholen en Universiteiten. Door wetenschappelijke kennis te combineren met kennis uit de praktijk, ontstaan er goed doordachte en unieke producten die aansluiten op de behoefte van de gebruiker.

Productontwikkeling voor het (speciaal) onderwijs

Clevy producten worden ontwikkeld voor leerlingen in het basis- en speciaalonderwijs en komen tot stand op basis van uitvoerig onderzoek. De producten leveren een educatief verantwoorde bijdrage aan het gebruik van computers door (jonge) kinderen. Clevy producten worden gekenmerkt door een hoge kwaliteit, een kleurrijk design en een robuuste vormgeving.

Clevy uitbreidingen en accessoires

Met tal van uitbreidingen en accessoires bedient Clevy een bredere doelgroep. Zo kan een breed scala aan toetsenbord gebruikers met een fysieke, geestelijke of visuele beperking zeer veel baat hebben bij het gebruik van onze toetsenborden, al dan niet uitgerust met de optionele Keyguard. Met de Dyscover biedt Clevy daarnaast hét taalhulpmiddel voor kinderen met dyslexie of leerlingen die anderszins moeite hebben met het automatiseren van klanken. 

Distributie wereldwijd

Clevy producten worden wereldwijd gedistribueerd via een grootschalig netwerk van internationale distributeurs en resellers. 

Over ons

Alt zet zich in voor een eerlijke, inclusieve toekomst – een toekomst waarin iedereen gelijke kansen heeft. Dat doen we met producten die de dagelijkse praktijk beter maken. En makkelijker. Control. Alt. Create.

Contact en support

Wij horen graag van onze klanten en hun ervaringen met onze producten. Aarzel daarom niet om contact met ons op te nemen voor vragen of support.

Reseller worden

Wij worden er gelukkig van, als onze producten de wereld over gaan. Daarom werken we samen met een wereldwijd resellernetwerk. Ga met ons in gesprek om de mogelijkheden te verkennen.